Preskocit navigáciu

Generálporučík Macko na konferencii Countering Information War


Generálporučík Macko na konferencii Countering Information War

Na pozvanie organizátorov sa 1. zástupca náčelníka Generálneho štábu OS SR zúčastnil na konferencii venovanej konfliktom v informačnom priestore.
Počas druhého dňa konferencie organizovanej v Bratislave vystúpil generálporučík Macko s úvodnou rečou v ktorej zdôraznil potrebu budovania celonárodných opatrení a spôsobilostí v oblasti Strategickej komunikácie. Zároveň popísal aktuálne opatrenia prijímané v ozbrojených silách so zameraním sa na výcvik jednotiek. „Výcvik vo všetkých oblastiach činnosti ozbrojených síl je potrebné viesť aj s prihliadnutím na pôsobenie informačného priestoru,“ uviedol generálporučík Macko.
Na konferencii organizovanej Globsec Policy Institute sa zúčastnili poprední odborníci na oblasť strategickej komunikácie inštitúcií členských krajín NATO. Konferencia bola podporovaná Centrom výnimočnosti pre oblasť STRATCOM NATO so sídlom v Lotyšsku.


Generálporučík Macko na konferencii Countering Information WarGenerálporučík Macko na konferencii Countering Information WarGenerálporučík Macko na konferencii Countering Information WarGenerálporučík Macko na konferencii Countering Information WarGenerálporučík Macko na konferencii Countering Information War 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: Globsec Policy Institute - Dátum: 30.11.2016
Čítanosť: 4814
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share