Preskocit navigáciu

Náčelník generálneho štábu želal vojakom v misiách


Náčelník generálneho štábu želal vojakom v misiách

Náčelník generálneho štábu sa dnes tradične spojil video hovorom s veliteľmi slovenských kontingentov pôsobiacich v operáciách mimo územia Slovenskej republiky.

Počas video hovorov si generál Maxim vypočul hlásenie o situácii v operačných priestoroch a následne zaželal vojakom šťastné a hlavne bezpečné prežitie vianočných sviatkov a veľa zdravia v novom roku 2017.

"S mnohými z Vás som sa stretol počas mojich inšpekčných ciest, a musím vyjadriť spokojnosť," povedal generál Maxim počas spojenia a zároveň požiadal veliteľov aby pozdrav a želanie odovzdali nielen svojim podriadeným, ale aj zástupcom ostatných kontingentov pôsobiacich spolu s našimi vojakmi.  

V súlade s platnými štandardnými operačnými postupmi len časť z nasadených 255 slovenských vojakov bude môcť stráviť sviatky pokoja so svojimi blízkymi.


Náčelník generálneho štábu želal vojakom v misiáchNáčelník generálneho štábu želal vojakom v misiáchNáčelník generálneho štábu želal vojakom v misiáchNáčelník generálneho štábu želal vojakom v misiáchNáčelník generálneho štábu želal vojakom v misiách 2Náčelník generálneho štábu želal vojakom v misiách 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 21.12.2016
Čítanosť: 6020
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share