Preskocit navigáciu

Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu


Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu

Za účasti Náčelníka Generálneho štábu OS SR, generála Milana Maxima v piatok na nástupisku ružomberskej Základne mobilných KIS privítali príslušníkov dvoch jednotiek ktoré sa vrátili z ďalekého Afganistanu.
Jednotka DCM, patriaca do štruktúry 3. spojovacieho práporu NATO už po niekoľký krát zabezpečovala spojenie pre nasadené koaličné jednotky. Prednedávnom sme na rovnakom nástupisku boli svedkami rozlúčky s ich náhradníkmi, ktorí pokračujú v plnení úloh.
Na nástupisku zároveň generál Maxim ocenil príslušníčky a príslušníkov Poľného chirurgického tímu, ktorí pôsobili v spoločnom tíme s českými zdravotníkmi. O ich činnosti ste si mohli prednedávnom prečítať samostatný článok, v ktorom ich americkí nadriadení vyjadrovali slová chváli a obdivu nad pripravenosťou.
Vojaci oboch jednotiek si z rúk náčelníka generálneho štábu prevzali vyznamenania, ktoré im budú natrvalo pripomínať pôsobenie v operácii Resolute Support.


Privítanie DCM a PCHT po návrate z AfganistanuPrivítanie DCM a PCHT po návrate z AfganistanuPrivítanie DCM a PCHT po návrate z AfganistanuPrivítanie DCM a PCHT po návrate z AfganistanuPrivítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 2Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 2Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 2Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 2Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 3Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 3Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 3Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 3Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 4Privítanie DCM a PCHT po návrate z Afganistanu 4

Autor: OOd NGŠ , Foto: ZaMKIS - Dátum: 03.03.2017
Čítanosť: 7644
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share