Preskocit navigáciu

Vyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom


Vyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom

V pondelok 13. marca 2017 sa za účasti náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky generála Milana Maxima (NGŠ) uskutočnilo Vyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku špeciálneho určenia vo výcvikovom roku 2016.

 V úvode aktivity zoznámil členov pluku s poznatkami z Veliteľského zhromaždenia NGŠ veliteľ pluku plukovník Miroslav Gardlo a samotné vyhodnotenie za pluk predniesol plukovník Ľubomír Šebo, náčelník Odboru Síl špeciálneho určenia slovenského generálneho štábu.

 Generál Maxim vo svojom vystúpení okrem iného povedal: "Máte trvalo a stabilne dobré výsledky. Ani raz som nepočul, že by príslušník 5. pluku špeciálneho určenia nesplnil nejakú úlohu. Naopak, od aliančných partnerov i od partnerov z rezortu vnútra počúvam o vás len superlatíva. A tie slová vďaky nie sú diplomatické, je v nich cítiť úctu a rešpekt ku vašej práci!" V závere svojho prejavu generál dodal: "V súčasnej dobe sme najdôveryhodnejšia inštitúcia - aj vďaka vám."

 Pred ukončením vyhodnotenia roku 2016 boli ocenení najlepší vojaci 5. pluku špeciálneho určenia v kategóriách "poddôstojník" a "mužstvo" za rok 2016.


Vyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom IVyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom IVyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom IVyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom IVyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom IIVyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom IIVyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom IIVyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom IIVyhodnotenie splnenia úloh 5. pluku s generálom Maximom III

Autor: 5. pšu - kpt. Mário Pažický , Foto: 5. pšu - kpt. Mário Pažický - Dátum: 13.03.2017
Čítanosť: 21308
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share