Preskocit navigáciu

Komplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIU


Komplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIU Dnes, 13. marca sa na pôde generálneho štábu začal štvordňový komplexný štábny nácvik. Na otvorení sa zúčastnil minister obrany Peter Gajdoš a náčelník Generálneho štábu generál Milan Maxim.
Cieľom komplexného nácviku, ktorý je prvou takouto výcvikovou aktivitou na strategickej úrovni, je pod vedením EXDIR generálporučíka Pavla Macka, nastaviť a zladiť vnútorné procesy v rámci operačného plánovania generálneho štábu a jeho zložiek a zosúladiť procesy a súčinnostné väzby s podriadenými silami a so zložkami MO SR a nastaviť vzájomné procesy a súčinnostné väzby s NFIU-SVK a vytvoriť podmienky na jeho certifikáciu.

Komplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIUKomplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIUKomplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIUKomplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIUKomplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIU 2Komplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIU 2Komplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIU 2Komplexný štábny nácvik generálneho štábu a NFIU 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: OOd NGŠ - Dátum: 13.03.2017
Čítanosť: 6266
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share