Preskocit navigáciu

Generál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČR


Generál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČR

Dnes v priestoroch Generálneho štábu OS SR prijal generál Maxim na rozlúčkovej návšteve odchádzajúceho pridelenca obrany Českej republiky brigádneho generála Zdeňka Jakůbka.
"Teší ma, že česko-slovenská spolupráca v oblasti obrany sa stále prehlbuje. Vynikajúcim príkladom je posilnenie spolupráce pozemných síl OS SR a AČR, ktorého potreba bola zdôraznená už v roku 2015, počas spoločného rokovania vlád vo Valticiach. Som veľmi rád, že som spolu s NGŠ AČR schválil minulý rok Koncepciu spolupráce pozemných síl OS SR a AČR," uviedol počas stretnutia generál Maxim.
Na stretnutí bol zároveň predstavený aj novo nastupujúci pridelenec obrany generálmajor Ján Gurník, donedávna pôsobiaci v pozícii veliteľa pozemných síl Armády českej republiky.


Generál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČRGenerál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČRGenerál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČRGenerál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČRGenerál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČR 2Generál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČR 2Generál Maxim prijal odchádzajúceho a nového pridelenca obrany ČR 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 30.03.2017
Čítanosť: 5003
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share