Preskocit navigáciu

Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR


Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR Tradične v prvom polroku každého roka sa stretávajú náčelníci generálnych štábov oboch krajín na prihraničnom stretnutí.
Tohtoročné stretnutie generála Milana Maxima s armádnym generálom Josefom Bečvářom sa tohto roku udialo 11. a 12. apríla v českom Rožnove pod Radhošťom. Počas rokovania obe delegácie prejednali aktuálne otázky vojenskej spolupráce oboch krajín, možnosti jej ďalšieho rozvoja najmä na poli spoločného výcviku jednotiek. Počas stretnutia si obaja generáli uctili pamiatku padlých z dvoch svetových vojen pri pamätníku v Rožnove pod Radhošťom.

Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČRPrihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČRPrihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČRPrihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČRPrihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR 2Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR 2Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR 2Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR 2Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR 3Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR 3Prihraničné stretnutie náčelníkov Generálnych štábov OS SR a AČR 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: GŠ AČR - Dátum: 12.04.2017
Čítanosť: 6903
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share