Preskocit navigáciu

Stretnutie so záujmovými organizáciami a združeniami


Stretnutie so záujmovými organizáciami a združeniami V priestoroch Základne výcviku a mobilizačného doplňovania Martin sa dňa 21. apríla 2017 uskutočnilo stretnutie náčelníka Generálneho štábu OS SR s predstaviteľmi občianskych združení a mimovládnych organizácií, ktoré majú profesijný vzťah k Ozbrojeným silám Slovenskej republiky.
Na pracovnom stretnutí sa zúčastnili predstavitelia Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov, Zväzu vojakov SR, Združenia vojenskej obrody Slovenska, Slovenského zväzu vojakov v zálohe a športovo-branných aktivít, Slovenského leteckého zväzu gen. M. R. Štefánika, Združenia žien v Armáde, Klubu vojenských výsadkárov SR, Slovenského národného aeroklubu, Klubu generálov SR, Klubu veteránov letiska Kuchyňa, Spoločnosti Milana Rastislava Štefánika, Únie vojnových veteránov Slovenskej republiky a UN VETERAN SLOVAKIA.
Generál Milan Maxim, vzhľadom na svoju pracovnú vyťaženosť, vyslal na rokovanie svojho zástupcu generálporučíka Pavla Macka, ktorý spolu s účastníkmi v spoločnej diskusii potvrdili pozitívny trend v oblasti vzájomnej spolupráce, kedy všetci prítomní konštatovali, že vzájomnú podporu a spoluprácu sa darí aj naďalej rozvíjať. Zároveň predstavitelia združení a organizácií ocenili podporu, ktorá im bola počas výcvikového roka 2016 a 2017 zo strany OS SR poskytnutá, súčasne prítomní deklarovali do budúcnosti snahu pokračovať v spolupráci.
Po skončení oficiálnej časti pracovného rokovania pripravili príslušníci Základne výcviku a mobilizačného doplňovania Martin pre účastníkov rokovania teoretické prezentácie a praktické ukážky, ktorými prítomným predstavili nielen históriu ale najmä súčasné trendy v oblasti prípravy vojenského personálu na plnenie úloh nielen doma ale aj v medzinárodnom prostredí.

Stretnutie so záujmovými organizáciami a združeniamiStretnutie so záujmovými organizáciami a združeniamiStretnutie so záujmovými organizáciami a združeniamiStretnutie so záujmovými organizáciami a združeniamiStretnutie so záujmovými organizáciami a združeniami 2Stretnutie so záujmovými organizáciami a združeniami 2Stretnutie so záujmovými organizáciami a združeniami 2Stretnutie so záujmovými organizáciami a združeniami 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: ZaVaMD - Dátum: 21.04.2017
Čítanosť: 5296
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share