Preskocit navigáciu

Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne


Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne

V stredu, 28. júna, predstavili ozbrojené sily členom Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť 5. pluk špeciálneho určenia a Veliteľstvo pozemných síl v Žiline a Trenčíne.
Počas návštevy žilinského 5. pluku a trenčianskeho veliteľstva členov výboru, na čele s predsedom Antonom Hrnkom, sprevádzal náčelník Generálneho štábu OS SR generál Milan Maxim spolu so štátnym tajomníkom ministerstva obrany Mariánom Saloňom.
Na mieste boli členovia výboru zoznámení s činnosťou oboch významných zložiek ozbrojených síl, aktuálnymi plnenými úlohami. Počas návštevy žilinského pluku, sa členovia výboru zoznámili nie len s jeho výzbrojou a vybavením, ale zhliadli aj ukážku praktickej činnosti.


Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a TrenčíneČlenovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a TrenčíneČlenovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a TrenčíneČlenovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a TrenčíneČlenovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne 2Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne 2Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne 2Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne 2Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne 3Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne 3Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v Žiline a Trenčíne 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: kpt. Pažický 5.pŠU a sekretariát VePS - Dátum: 28.06.2017
Čítanosť: 5485
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share