Preskocit navigáciu

Generál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravy


Generál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravy

Náčelník generálneho štábu počas dnešného pracovného výjazdu v Martine skontroloval činnosť v Základni výcviku a mobilizačného doplňovania.
Na úvod návštevy sa v kasárňach 4. čs. brigády stretol s príslušníkmi štábu základne, kde generála Maxima spolu s Hlavným poddôstojníkom OS SR informovali o aktuálnej situácii a plnených úlohách. Počas stretnutia udelil ocenenie kaplánovi plukovníkovi Počurekovi pri príležitosti životného jubilea.
Následne sa generál Maxim presunul na posádkové cvičisko v Sučanoch kde skontroloval prebiehajúci výcvik príslušníkov dobrovoľnej vojenskej prípravy. Počas neformálneho rozhovoru s nimi ocenil ich prístup a zároveň ich uistil, že vedenie ozbrojených síl považuje dobrovoľnú vojenskú prípravu za prioritu výcvikového roka.


Generál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravyGenerál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravyGenerál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravyGenerál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravyGenerál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravy 2Generál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravy 2Generál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravy 2Generál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravy 2Generál Maxim na kontrole Dobrovoľnej vojenskej prípravy 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: ZVaMD - Dátum: 29.09.2017
Čítanosť: 6774
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share