Preskocit navigáciu

Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska


Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska

V pondelok, 8. januára, náčelník Generálneho štábu OS SR v sprievode veliteľa pozemných síl vykonal kontrolu hlavných útvarov pozemných síl dislokovaných na východnom Slovensku. Pri príležitosti 25. výročia vzniku OS SR zároveň generál Maxim zablahoželal príslušníkom mechanizovaného práporu a samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach ako aj zmiešaného mechanizovaného práporu a motorizovaného práporu v Trebišove.
Počas stretnutia s veliteľmi útvarov náčelník generálneho štábu poďakoval za splnenie úloh výcvikového roka 2017 a presvedčil sa o pochopení úloh stanovených na rok 2018. "Tento rok nebude jednoduchý, ale tak ako doteraz spoločným úsilím a rovnakým pochopením úloh máme predpoklady na to aby prioritné úlohy boli splnené," povedal počas návštevy generál Maxim.
Na mieste sa náčelník generálneho štábu zaujímal o stav odstraňovania nedostatkov v zabezpečení dôležitých objektov v jednotlivých posádkach.
Na záver veliteľom útvarov generál Maxim odovzdal pamätné plakety a zapísal sa do kroník útvarov.


Generál Maxim na kontrole útvarov na východe SlovenskaGenerál Maxim na kontrole útvarov na východe SlovenskaGenerál Maxim na kontrole útvarov na východe SlovenskaGenerál Maxim na kontrole útvarov na východe SlovenskaGenerál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 2Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 2Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 2Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 2Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 3Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 3Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 3Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 3Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 4Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 4Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 4Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 4Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 5Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 5Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 5Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 5Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 6Generál Maxim na kontrole útvarov na východe Slovenska 6

Autor: OOd NGŠ , Foto: PS OS SR - Dátum: 09.01.2018
Čítanosť: 8192
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share