Preskocit navigáciu

Prezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičenia


Prezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičenia

Prezident SR Andrej Kiska, ktorý je zároveň hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR, dnes prijal v Prezidentskom paláci najúspešnejší tím z najväčšieho medzinárodného kybernetického cvičenia Locked Shields 2016. Slovenskí vojaci boli najlepší z 26-tich krajín sveta.

„Toto cvičenie patrí medzi najväčšie, zúčastňujú sa ho najväčšie špičky a vy ste vyhrali. Takže ste skutočne absolútnymi šampiónmi. Veľká vďaka za skvelé meno, ktoré ste Slovensku urobili,“ povedal prezident SR Andrej Kiska. Tímy expertov museli počas cvičenia Locked Shields 2016 odraziť tisíce útokov. Špecialisti nacvičovali riešenie incidentov, ich reportovanie, analýzu a rovnako aj správnu reakciu.

Cvičenie Locked Shields 2016 organizovalo Centrum výnimočnosti NATO-Cooperative Cyber Defence. Organizátori cvičenia boli sústredení v Tallinne a ostatné tímy sa do cvičenia zapájali zo svojich pracovísk v rámci vlastnej krajiny.


Prezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičeniaPrezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičeniaPrezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičeniaPrezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičeniaPrezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičenia 2Prezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičenia 2Prezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičenia 2Prezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičenia 2Prezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičenia 3Prezident SR A. Kiska sa stretol s víťazným tímom OS SR z medzinárodného kybernetického cvičenia 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: Ivan Kelement -MOSR - Dátum: 14.06.2016
Čítanosť: 4772
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share